Elke dag het laatste musicalnieuws. In woord, beeld en geluid.

Pagina 1 van 61 pagina's  1 2 3 >  Laatste »
musical

Sekstips: Wat je van Theun en Julia leren kan

Musicalworld was toe aan wat goede sekstips en bezocht de première van Homemades Sekstips - Wat je van nichten leren kan. Ook gesprekken met hoofdrolspelers Theun Plantinga en Julia Berendse.
musical

40-45: Soldaat van Vlaanderen

Musicalworld.TV doet verslag van de laatste plannen rond 40-45, de nieuwe oorlogsmusical van Studio 100. Gesprekken met Gert Verhulst, Will Tura en regisseur Frank Van Laecke.
musical

Première Goodbye, Norma Jeane

Musicalworlds videoverslag van de première van Goodbye, Norma Jeane, Judas Theaterproducties nieuwste musical over de laatste avond van Marilyn Monroe. Impressie van de avond en gesprekken met acteurs Anne Mie Gils en Ann Van Den Broeck.
musical

Razend de Musical in première: Huiselijk geweld bezongen/bestreden*

In afwachting van Musicalworlds recensie van de Carry Slee-musical Razend (Musicalworld Awardwinnaar Homemade Productions) eerst ons videoverslag van de première. Ook met gesprekken met hoofdrolspelers Jochem Smit en Renée de Gruijl.
musical

Musical Award Gala 2017: Een avond vol winnaars

Musicalworld.TV bezoekt het Musical Award Gala 2017 en spreekt met winnaars Alex Klaasen, Bianca Krijgsman, Vera Mann en Stefan Rokebrand.
musical

Into The Woods met compleet orkest: Geen seizoen zonder Sondheim

Musicalworld.TV praat met cast en creatives van Into The Woods over het repetitieproces. Gesprekken met René van Kooten, Lone van Roosendaal, Paul Groot en Wart Kamps
musical

Razend de Musical: Geef er een klap op

Musicalworld.TV's videoverslag van de montagefase van Razend de musical, de nieuwste Carry Slee-bewerking. Gesprekken met hoofdrolspeler Jochem Smit en regisseur-bewerker Dick van den Heuvel.
musical

Chaplin de musical: Chaplin verovert Amsterdam

Na de vuurdoop in Gent previewt Chaplin de musical vrolijk verder in de RAI in Amsterdam. Musicalworld.TV was daarbij en sprak met acteurs Nordin De Moor en Jeroen Phaff.
musical

Première Watskeburt de musical: Watskeworden?

Premièreverslag van Watskeburt de musical rond De jeugd van tegenwoordig. Gesprekken met Faberyayo, Willie Wartaal en Vjèze Fur.
musical

Video: Opvliegers 2 In de sneeuw in première

Musicalworld.TV bezocht de première van Opvliegers 2: In de sneeuw en spreekt met hoofdrolspelers Anousha Nzume en Antje Monteiro en schrijver Allard Blom.
Pagina 1 van 61 pagina's  1 2 3 >  Laatste »

Had u hier willen staan?