Elke dag het laatste musicalnieuws. In woord, beeld en geluid.

Pagina 1 van 61 pagina's  1 2 3 >  Laatste »
musical

Musical Award Gala 2017: Een avond vol winnaars

Musicalworld.TV bezoekt het Musical Award Gala 2017 en spreekt met winnaars Alex Klaasen, Bianca Krijgsman, Vera Mann en Stefan Rokebrand.
musical

Into The Woods met compleet orkest: Geen seizoen zonder Sondheim

Musicalworld.TV praat met cast en creatives van Into The Woods over het repetitieproces. Gesprekken met René van Kooten, Lone van Roosendaal, Paul Groot en Wart Kamps
musical

Razend de Musical: Geef er een klap op

Musicalworld.TV's videoverslag van de montagefase van Razend de musical, de nieuwste Carry Slee-bewerking. Gesprekken met hoofdrolspeler Jochem Smit en regisseur-bewerker Dick van den Heuvel.
musical

Chaplin de musical: Chaplin verovert Amsterdam

Na de vuurdoop in Gent previewt Chaplin de musical vrolijk verder in de RAI in Amsterdam. Musicalworld.TV was daarbij en sprak met acteurs Nordin De Moor en Jeroen Phaff.
musical

Première Watskeburt de musical: Watskeworden?

Premièreverslag van Watskeburt de musical rond De jeugd van tegenwoordig. Gesprekken met Faberyayo, Willie Wartaal en Vjèze Fur.
musical

Video: Opvliegers 2 In de sneeuw in première

Musicalworld.TV bezocht de première van Opvliegers 2: In de sneeuw en spreekt met hoofdrolspelers Anousha Nzume en Antje Monteiro en schrijver Allard Blom.
musical

Chaplin de musical: Take two, Charlie!

Musicalworld bezoekt een try-out van Chaplin de musical en spreekt met titelrolspeler Nordin De Moor en regisseur Mariano Detry.
musical

Nominatielunch Musical Awards 2017: Niet met volle mond praten

Musicalworld feliciteert de genomineerden voor de Musical Award 2017. Gesprekken met Silver Metz, Alex Klaasen, Bianca Krijgsman, Vera Mann, Gaia Aikman, Paul Groot en vele anderen.
musical

2000 x Soldaat van Oranje: Ook soldaten jubileren

Musicalworld.TV feliciteert de cast van Soldaat van Oranje met hun 2000e voorstelling. Gesprek met Valentijn Benard, Melissa Drost, Sjoerd Spruijt en Theo Martijn Wever.
musical

One de musical: We are the world

Musicalworld.TV spreekt met de makers van ONE de musical, het ambitieuze musicalproject rond een liefde in het Egypte van de tijd van de piramiden, vol videomapping, in een nog te bouwen theater ergens in Nederland.
Pagina 1 van 61 pagina's  1 2 3 >  Laatste »

Had u hier willen staan?